In de afgelopen 11 maanden met heel veel plezier gewerkt bij Ordina. Na bijna 15 jaar zelfstandig te hebben gewerkt, had ik niet verwacht dat ik het naar mijn zin zou hebben in een corporate omgeving.

Maar in het begin kwam ik al snel in een flow terecht. Ik kon met een groep enthousiaste mensen werken aan leuke projecten. De ruimte die ik hierbij kon ervaren, was voor mij veel groter dan ik normaal gewend ben, omdat ik de beperkingen de financiƫn niet continu hoefde te ervaren. Ik merkte hier dat ik ten volle van mijn creativiteit gebruik kon maken. En dat heeft ook een uitwerking op de rest van het team. De energie die dan vrijkomt vond ik enorm stimulerend.

In mijn zelfstandige bestaan, moet je voor iedere stap die je maakt altijd weer een klein gevecht leveren, het gevecht van de prijs en de offerte.

Dit heeft me weer even doen stilstaan, bij waar ben ik nu het meest waard, hoe kan ik mijn propositie zo maken dat ik en mijn klant er ten volle gebruik van kan maken. Dus heb ik het boek BMY er maar weer eens bij gepakt. het BMC gebruik ik al veelvuldig bij het toetsen van nieuwe business modellen. Dus waarom zou dat voor mij persoonlijk niet werken.

Hiermee was het idee geboren om juist met een groep mannen te gaan werken aan het maken van een eigen business model, want ik ben niet de enige die hiermee zit. In een dag de website in elkaar gezet, wat data geprikt, er een prijs aan gehangen en kijken wat er gebeurt.

Ik ben heel benieuwd waarom je hier wel of juist niet aan mee zou willen doen?