We zijn van start en de eerste ervaringen zijn opgedaan. We zijn met een groep van zes personen, in eerste instantie had ik ingezet op een grotere groep, maar achteraf ben ik hier heel blij mee.

We zijn gestart met het maken van het huidige business model canvas, je merkt dat dat echt wel starten is. De twee daarop volgende sessies gingen meer in op wie je bent, wat je hebt en waar je voor staat, heel intensief, maar ook heel waardevol. Ik heb een enquête gemaakt en die rond gestuurd naar bekende, de input die dat oplevert is heel erg mooi en confronterend.

Wat ik zelf heel erg leuk vind is dat ik mijn eigen hobby met veel plezier mag uitvoeren, en dat is koken. Iedere sessie wil ik iets anders neerzetten en daarin ook iets van mezelf laten zien. Niet voor niets kwam koken dan ook hoog in mijn toplijst met activiteiten terecht. En was het sociale spectrum na ondernemerschap de hoogst scorende in het persoonlijkheidsprofiel.

Komende week gaan we meer naar de toekomst kijken en gaan we ons klaar maken voor ons nieuwe Business Model Canvas. Ik heb er weer erg veel zin in. En ondanks de late tijdstippen die ik thuis kom levert het me enorm veel energie op.

De nieuwe planning wordt op dit moment gemaakt, dus wie mee wil doen?

Laat het me weten, en ja dit maal voor iedereen open…. 😉