Business Model You Summercamp gaat volgende week starten en we hebben nog een plek vrij. Dus mocht je nog mensen weten die er aan toe zijn…..

De eerste serie is naar mijn idee goed gewaardeerd en de deelnemers hebben hun feedback terug gegeven in een enquête. Hiervan wil ik graag de cijfers delen.
BMY workshop Brandsense studioDe meeste onderdelen worden gewaardeerd op een 8 en hoger, voor een eerste serie ben ik daar best blij mee. In de eerste serie heb ik zelf als facilitator ook meegedaan als deelnemer, dat was misschien niet de beste keuze. Dat was overigens wel de aanleiding om deze workshop te organiseren.

De prijs die voor de workshop wordt gerekend heb ik bewust laag ingezet, omdat ik ook als deelnemer mee heb gedaan. De prijs werd dan ook als te laag ervaren.

In mijn eigen Business Model komt koken en gastvrijheid sterk naar voren, gelukkig kwam dat ook terug in de waardering, waarbij het eten een 9,8 scoorde. Nu zorgen dat ik dat niveau kan handhaven.

Vaak zie je NPS scores, waarbij het uitgangspunt is dat je bij een 9 of hoger, ambassadeurs hebt en dat je bij een 6 en lager criticasters hebt. Dus boven de nul heb je een positieve pers met ambassadeurs. De NPS voor deze workshop is:

 

Kortom de helft van de deelnemers geeft een negen en hoger, dus ik kan terugkijken op een goede workshop. Mij gaf het heel veel energie om het te doen en ik heb veel plezier beleefd aan de totale verzorging van de workshop. Heel hard en vooral veel werk, maar ook echt leuk om te doen.

Dus als je nog mee wil doen aan de Summercamp of misschien beter de reguliere versie die start in september. Dan ben je van harte welkom.