Business Model Me

Het programma is voor mannen en vrouwen tussen de 35 en 55 jaar. Deze groep is bezig met de volgende stap in hun leven. Hebben al een carrière achter de rug en worden onrustig, willen wel eens wat anders. Ook wel ‘midlife’ genoemd, maar daar gaan we het niet meer over hebben. Je hebt eenvoudigweg even geen focus, of althans je vraagt je af waar je je focus op wilt leggen. Wat is nou de invulling van de ‘wat anders‘?

Even weg van je rol van alle dag waarbij JIJ misschien even wat minder relevant bent. Gaan we bij deze workshop juist heel veel met JOU aan de slag, in eerste instantie vaak wat onwennig, maar gedurende het traject heerlijk om ook eens toe te komen aan wie jij bent en waar je voor staat.

Wat zijn nu die onderscheidende waarden die jou bijzonder maken? Waarmee ben je in staat om contact te maken met potentiële klanten/ werkgevers? En hoe vertaalt zich dit naar waarde, waarde voor jou en waarde voor de organisatie waarvoor jij je inzet?  Hoe zet je dit om naar concreet werk en wat heb je daar dan voor nodig?

Kortom wie ben je en wat heb je te brengen?

In dit ‘Business Model ME’  programma zal je regelmatig met beelden over jezelf geconfronteerd worden of zal je anderen confronteren met jouw beeld over hen.

De ingrediënten

  • workshop van 4 dagen (3 woensdagen en een zondagmiddag)
  • maximaal 6 deelnemers, dus veel persoonlijke aandacht

  • binnen een maand afgerond, intensief en heel concreet
  • inspirerende omgeving, waardoor je ontspannen kunt werken
  • met eindpresentatie aan je partner, waardoor het wel echt serieus wordt
  • veel persoonlijke ruimte

Prijslijst

BM Me Workshop – 1.950 euro
BM Me Workshop – 995 euro (particulier tarief)

een-op-een creatieve ondersteuning – 175 euro per sessie van 1,5 uur.

Incl. lunch, diner, materialen, heel veel post-it’s, je eigen canvas op A2 formaat en een afsluitende BBQ met je partner als gast. De drankjes zijn voor eigen rekening. Excl. 21% BTW.

AANMELDEN

Doordat we met een kleine groep aan het werk zijn, is er veel ruimte om te reflecteren met elkaar. Ik heb gemerkt dat mij dat enorm geholpen heeft. Doordat Hans veel van zich zelf geeft en zelf kookt, maakt het een bijzondere en erg persoonlijke ervaring.
Marjan, Business Innovation Manager
In heb heel bewust gekozen voor een BMC Me, omdat ik er voor mezelf uit wilde komen of ik nu een bedrijf wil beginnen of juist in loondienst wil blijven. Door mijn sabbatical had ik al de tijd, door de sessies heb ik die tijd ook heel bewust kunnen inzetten en gebruiken. Ik heb nu duidelijk wat mijn voorwaarden zijn, voor de volgende stap.
Karel, Creatief consultant
In het onderdeel dat er een enquête wordt uitgestuurd naar mijn contacten gaf mij een heel erg goed gevoel. Ik had de groep maar wat groter gemaakt, omdat er altijd een deel is die het niet invullen. Ik kreeg 26 reacties terug! Dat waren er meer dan ik dacht te hebben verstuurd. De feedback heeft mij een enorme boost gegeven. Wat ontzettend gaaf om te lezen.
Birgit, Creatief consultant