Afgelopen zondag hebben we Summer Boot Camp afgesloten, vier prachtige presentaties met een heldere kijk op hun persoonlijke BMC. Na de middag nog met elkaar te hebben gefinetuned aan de modellen, was het voor sommige nog best een spannend moment om het dan ook echt aan hun partner te presenteren.

Om 17 uur was het dan zover de partners zaten klaar om te zien wat het resultaat was van 3 dagen hard werken, en de reacties waren super mooi.

“Ga het dan ook nu maar gewoon doen!” – was de eerste reactie op een BMC presentatie voor een nieuw consumenten concept. Ik zou graag delen wat het concept is, maar wat besproken wordt tijdens de workshop houden we voor onszelf…. Alleen de deelnemer bepaald wat hij/ zij er mee wil doen.

Voor iemand die wat moeite heeft met complimenten, was ook dit keer de feedback wat lastig te ontvangen. Maar ik was er wel heel erg blij mee. Ik zie dat het concept zoals ik het voor ogen had, ook op die manier wordt ontvangen. Ik vind dat een workshop persoonlijk moet zijn, zeker bij een onderwerp als dit. Doordat ik de groep klein houd, veel ruimte geef voor onderling overleg en terugkoppeling op elkaar, de partner en extern betrek en zelf de verzorging regel, dat de deelnemers zich volledig thuis voelen en daardoor het zichzelf gunnen om aan zichzelf te werken.

Kortom ik kijk weer terug op een erg leuke workshop. En ik bedank de deelnemers voor hun oprechtheid!